Dunlopillo

Dunlopillo

dunlopillo

Der findes dog mange forskellige senge på markedet. Det kan derfor være svært at danne sig et overblik over de mange muligheder. Et af de mest populære mærker er Dunlopillo. De markedsfører sig selv som værende danskernes foretrukne sengebrand.

I denne artikel kigger vi nærmere på, hvad Dunlopillo’s senge er kendte for, samt hvad der adskiller dem fra andre sengebrands. Vi vil gennemgå Dunlopillo’s forskellige senge, så du kan få det bedst mulige overblik over deres udvalg.

Denne artikel om Dunlopillo indeholder:

🔹 En gennemgang af Dunlopillos unikke egenskaber
🔹 En guide til, hvordan du finder en
🔹 Dunlopillo seng, der matcher dine behov

🔹 En gennemgang af Dunlopillo’s 3 serier

🔹 En gennemgang af Dunlopillo’s sengetyper

Dunlopillo’s egenskaber

Dunlopillo’s historie begyndte i 1920’erne, hvor den første Dunlopillo latexmadras så dagens lys. Her opfandt den britiske videnskabsmand, E. A. Murphy, et nyt materiale, der automatisk former sig efter kroppen. Dunlopillo har sidenhen videreudviklet den originale opskrift til i dag at være det, vi kender som naturlatex.

Modsat traditionelle madrasser i enten fjeder eller visco tilbyder Dunlopillo senge, som primært er bygget op omkring naturlatex. Det er netop dette naturlige materiale, der adskiller Dunlopillo fra andre sengebrands. Materialet har en lang række fordele, som vi vil gennemgå nedenfor, så du kan få indblik i, hvad det betyder for dig og din komfort. Du kan også læse mere om sengenes egenskaber på Dunlopillo.dk.

  • Fleksibilitet
  • Syv komfortzoner
  • Åndbarhed
  • Allergivenlig
  • Naturlige materialer
  • 15 års garanti

Fleksibilitet

Naturlatex er utrolig fleksibelt materiale, som tager form efter kroppens konturer. Det giver dig mulighed for at ligge i forskellige sovestillinger i løbet af natten, hvilket er anbefalet af mange eksperter på området. Sammenligner du en madras i naturlatex med en traditionel fjedermadras eller en i visco fra Tempur, vil du modsat ligge i en rille hele natten og ikke have den store bevægelsesfrihed.

Med Dunlopillo’s naturlatex får du altså en støttende og aflastende søvn uanset kropstype og sovestilling.

7 komfortzoner

Dunlopillo’s madrasser er inddelt i 7 komfortzoner, der sørger for, at du sover i en ergonomisk korrekt liggestilling. Madrasserne består af en kombination af formbare og faste zoner, alt efter hvor din krop har brug for støtte og aflastning. Denne opbygning er især god til rygproblemer, da der her er fokus på lænden, som har behov for ekstra støtte.

Åndbarhed

Naturlatex er åndbart. Det sikrer dig et sundt sengeklima året rundt uden temperatursvingninger. Sengen vil ikke blive for varm om sommeren og ikke for kold om vinteren. Den vil tilpasse sig temperaturen i soveværelset. At madrassen er lavet i naturmaterialer, betyder også, at du kan slippe af med fugt og sved. Dette vil ikke på samme måde være muligt med en traditionel fjedermadras eller eksempelvis en Tempur madras i visco. Mange madrasser som disse er lavet i syntetiske materialer, som ikke giver den samme åndbarhed. Dunlopillo skiller sig dermed ud, idet deres madrasser i naturlatex er åndbare, hvilket sikrer et rent og behageligt sovemiljø.

Allergivenlig

At Dunlopillo’s madrasser er skabt i naturlige materialer gør dem også allergivenlige. Naturlatex er nemlig afvisende overfor husstøvmider og fugt. Det betyder, at Dunlopillo’s senge især er gode til folk med støvallergi. Denne egenskab er ofte svær at finde hos andre sengeproducenter, da de ikke er skabt i naturlige materialer som naturlatex. Ved traditionelle madrasser kan du derimod risikere, at nattens sved samler sig i madrassen og skaber et urent sovemiljø. Vi anbefaler derfor, at du går efter en madras i naturmaterialer lig Dunlopillo, hvis du skal sikre dig og din familie et sundt sovemiljø.

Naturlige materialer

Det altså især naturlatex’ egenskaber, der gør, at Dunlopillo skiller sig ud fra andre senge på markedet. Du har mulighed for at få en forbedret søvnkvalitet med naturlatex, idet naturlatex er et materiale, som naturen selv producerer. Og netop naturen og miljøet værner Dunlopillo om. Deres produkter er udviklet med respekt for både mennesker og miljø. Dette kan du læse meget mere om længere nede i artiklen.

15 års garanti

Noget, der også er værd at tage med, er, du altid får 15 års garanti på hele madrassen. En Dunlopillo seng har dermed en lang levetid. Dette skyldes blandt andet, at en Dunlopillo latexmadras ikke “falder” sammen, da naturlatex er formstabilt og kantstabilt. Kantstabillitet i madrassen vil sige, at du kan sove på kanten af sengen såvel som på midten, uden at fjedrene vælter ud over kanten inde i madrassen. Madrassen ændrer altså ikke form eller komfort gennem årene. Du kan læse Dunlopillo’s fulde garantideklaration på Dunlopillo.dk.

_______________________________________________________________________

Find den rette Dunlopillo seng, der matcher dine behov

En ny seng er en investering mange år frem. Det gør det dog ikke mindre vigtigt at vælge rigtigt. Nedenfor vil vi guide dig igennem, hvilke overvejelser du bør gøre dig, inden du investerer i en Dunlopillo seng.

1: Madrassen

Madrassen er helt afgørende. Du skal vælge den madras, der giver dig og din krop præcis den komfort og støtte, du har brug for. Dunlopillo tilbyder tre serier af madrasser med forskellige egenskaber: Natura, Balance og Harmoni. Disse tre serier vil vi gennemgå længere nede på siden. Ellers kan du læse meget mere om dem på Dunlopillo.dk. Vi anbefaler dog, at du besøger en af de mange Dunlopillo forhandlere.

2: Fastheden

Madrassens fasthed er også meget afgørende for din individuelle komfort. Du kan hos Dunlopillo vælge mellem 3 forskellige fastheder: Medium, fast og x-tra fast. Du skal dog være opmærksom på, at en ny madras og den valgte fasthed kan kræve tilvænning. Dunlopillo tilbyder dog 60 dages prøve og ombytningsret.

3: Sengetypen

Når du vælger din nye seng, skal du tage stilling til sengetypen. Dunlopillo tilbyder 3 typer: boxmadrasser, continentalsenge og elevationssenge. Boxmadrassen er den enkle og populære kvalitetsløsning. Continentalsengen er til dig, der vil have flere lag madrasser og øget komfort, mens elevationssengen er det rette valg, hvis du vil have mulighed for at aflaste særlige områder, eller du vil bruge sengen til at læse og se TV. Du kan læse meget mere om de 3 sengetyper længere nede på siden eller på Dunlopillo.dk.

4: Topmadrassen

Når du har valgt en seng, bør du overveje en god topmadras. Men hvorfor er en topmadras vigtig for din søvn? En topmadras er vigtig, idet den vil yde ekstra støtte og komfort. Derudover er den også i stand til at forlænge din sengs levetid med flere år. Du kan se udvalget af Dunlopillo topmadrasser her.

5: Tilbehør

Ønsker du at sætte prikken over i’et på din nye Dunlopillo seng, har du mulighed for at vælge mellem forskelligt tilbehør. Med tilbehør fra Dunlopillo kan du sætte dit eget personlige præg og sammensætte en løsning, der passer til dit soveværelse. Dunlopillo tilbyder 4 forskellige sengegavle, der er designet til at matche de 3 serier. Derudover fås sengene i flere forskellige tekstiler og farver, og du kan vælge mellem adskillige ben. Du kan dermed få præcis det udtryk, der passer til dig og din stil i soveværelset.

Dunlopillo’s 3 serier

Dunlopillo har udviklet 3 serier, så der er noget for enhver smag og pengepung.

Natura

Natura er Dunlopillo’s originale sengekoncept. Dette er også den billigste af de 3 serier. Serien er til dig, der foretrækker en simpel seng med naturlig, fast komfort. Med Natura får du de ovennævnte egenskaber som en astma- og allergivenlig madras, en 16 cm naturlatex-kerne og syv komfortzoner. Alle Natura sengene er betrukket med det åndbare og slidstærke stof, Dunlopillo Clima, der er nemt at vedligeholde. Læs mere om Natura her.

Balance

Balance er en serie af senge, der kombinerer egenskaberne fra naturlatex med et særligt lag af pocket-fjedre. Serien er til dig, der ønsker ekstra komfort og støtte. Materialerne er ligeledes astma- og allergivenlige, og med en 16 naturlatex-kerne og syv komfortzoner vil madrassen tilpasse sig din krop. Alle sengene i serien er betrukket med åndbare materialer, der er nemme at vedligeholde. Læs mere om Balance her.

Harmoni

Harmoni er Dunlopillo’s mest luksuriøse serie. Serien er til dig, der foretrækker kompromisløst håndværk og komfort. Her er der tænkt på alt, der kan øge din oplevelse af velvære. Sengene indeholder blandt andet en ekstra fyldig naturlatex-kerne, der gør, at madrassen automatisk tilpasser sig til din krop. Alle sengene i serien er betrukket med åndbare materialer, der er nemme at vedligeholde. Læs mere om Harmoni her.

Har du lyst til at vide mere om Dunlopillo’s 3 serier? Så kan du gå på opdagelse på Dunlopillo.dk eller besøge en af de mange forhandlere, som kan guide dig til, hvad der passer bedst til dig.

Dunlopillo’s sengetyper

Under Dunlopillo’s 3 serier findes der 3 sengetyper: boxmadrasser, continentalsenge og elevationssenge. Det kan dog være svært at gennemskue, hvad forskellen er på de tre.

Herunder har vi derfor beskrevet de væsentligste kendetegn, så du kan sammenligne de 3 typer.

Derudover har vi valgt at fremhæve 3 forskellige senge, som vi kan anbefale på grund af deres høje kvalitet og komfort.

Boxmadrasser

Boxmadrasser er senge, hvor madrassen er bygget ind i sengerammen. Vi anbefaler, at du vælger en boxmadras, hvis du ønsker en simpel og komfortabel seng uden yderligere funktioner.

Hos Dunlopillo er alle boxmadrasser udviklet af naturmaterialer og indeholder en naturlatex-kerne. Sammen med syv komfortzoner sikrer det, at din krop får støtte og komfort i løbet af natten.

Alle Dunlopillo boxmadrasser er betrukket i åndbare og allergivenlige materialer. Du kan læse mere og se alle Dunlopillo boxmadrasser her.  

Natura Box

Du an læse mere om Natura Box her

En af de mest populære Dunlopillo boxmadrasser er Natura Box. Natura Box indeholder en 16 cm naturlatex-kerne og har 7 komfortzoner. Den leveres med det åndbare og slidstærke betræk, Dunlopillo clima.

Sengen fås i flere forskellige størrelser. Natura Box i størrelsen 180×200 har en vejledende pris på 26.396 kr.

Du kan dog ofte være heldig at finde den til kampagnepris på ca. 15.998 kr. hos en af de mange forhandlere. Her sparer du altså hele 10.398 kr.!  

Continentalsenge

Continentalsengen bygger videre på egenskaberne fra boxmadrassen.

Forskellen er, at du med en continentalseng har to madrasser ovenpå hinanden.

Du får altså et ekstra komfortlag i hele sengens bredde med mulighed for at kombinere forskellige fastheder. Det gør, at du får en mere behagelig og omfavnende seng. Sengene er som alle andre fra Dunlopillo med en naturlatex-kerne.

Sammen med syv komfortzoner sikrer det, at din krop får støtte og komfort i løbet af natten. Du kan se nærmere på Dunlopillo’s continentalsenge her.

Balance Continental

Du an læse mere om Balance Continental her.

Balance Continental har en naturlatex-kerne, et ekstra komfortlag og et særligt lag af pocket-fjedre. Pocket-fjedrene giver yderligere komfort og bevægelsesfrihed.

Sengen fås i flere forskellige størrelser. Prisen på en dobbeltseng i størrelsen 180×200 er 30.897 kr., men du kan ofte være heldig at finde den til kampagnepris på 19.998 kr., hvor du sparer hele 10.899 kr.

Elevationssenge

Elevationssenge er til dig, der gerne vil have større fleksibilitet. Her kan du hæve hoved-eller fodenden og give dig selv optimal aflastning, når du skal sove.

Nyder du at læse eller se tv i sengen, giver elevationssengen dig også god mulighed for at få præcis den position, du ønsker.

Ønsker du en elevationsseng, kan du hos Dunlopillo vælge mellem elevation eller boxelevation. Forskellen er, at madrassen ved boxelevation ligger fast monteret i elevationsrammen.

Sengen samler madras og seng i ét design. Fordelen er, at madrassen og naturlatex-kernen altid ligger fast.

Med Dunlopillo’s elevationssenge er de bevægelige dele i metal for stabilitet og lydløs elevation. Du får en trådløs fjernbetjening med, som nemt og hurtigt kan få sengen til at hæve eller sænke sig.

Alle Dunlopillo’s elevationssenge er udviklet af naturmaterialer og kommer med en naturlatex-kerne og syv komfortzoner, der sikrer din krop størst mulig støtte.

Du kan læse mere om Dunlopillo’s elevationssenge på dunlopillo.dk eller opleve dem hos din lokale forhandler.

Balance Boxelevation

Du an læse mere om Balance Boxelevation her.

Balance Boxelevation er en af de mest luksuriøse Dunlopillo senge. Den er til dig, der ønsker komfort ud over det sædvanlige. Den indeholder en 16 cm naturlatex-kerne, et særligt lag af pocket-fjedre og 7 komfortzoner. Sengen samler madras og seng i ét design.

Ønsker du at forkæle dig selv med den luksuriøse Balance Boxelevation, kan den blive din for 48.996 kr.

Du kan dog også vælge at slå til, når den er på tilbud. Vi har set den sat helt ned til 30.998 kr., hvor du altså sparer hele 17.998 kr.

60 dages prøve

Senge skal gerne ses, prøves og opleves. Vi anbefaler derfor altid, at du besøger en forhandler. Her vil du modtage vejledning, så du kan være helt sikker på at finde den rigtige seng.

Du bør være opmærksom på, at en ny seng kan føles meget forskellig fra den, du kommer fra. Det er derfor en god idé, at du giver din krop tid til at vænne sig til den nye madras. Det kan faktisk tage op til 4 uger, før du føler dig helt tilpas.

Med en Dunlopillo seng får du 60 dages prøve. Det betyder, at hvis du efter 60 dage stadig synes, at madrassen er for blød eller for hård, giver de dig mulighed for at bytte fastheden ud mod et gebyr.

Dunlopillo er en ansvarlig virksomhed

I disse tider er det også vigtigt at kigge på, hvordan din seng er produceret, så du kan ligge dig til rette med god samvittighed. Derfor har vi undersøgt, hvordan Dunlopillo producerer sine senge.

Her kan vi med glæde informere om, at Dunlopillo har fokus på at benytte teknikker, der ikke belaster miljøet.

De har eksempelvis installeret et vandrensningsanlæg, der kan holde vandforbruget nede ved at rense spildevandet. I dag genbruger Dunlopillo 95% af vandet fra vaskeprocessen i fremstillingen af deres madrasser.

Derudover har de installeret et solcelleanlæg, hvor op til 30% af produktionens energiforbrug kommer fra.

For at passe på miljøet genbruger Dunlopillo også den latex, der er i overskud. Det bliver omdannet til et brugbart materiale, der kan anvendes i mange andre sektorer lige fra gulvbelægning til indpakningsmateriale.

Også latextræerne bliver genbrugt. De fældede træer bliver solgt til møbelfabrikker og til anden træproduktion. Derudover erstattes et fældet latextræ altid med et nyt træ i Dunlopillo’s plantager.